Нови осум наслови ве чекаат во Библиотеката

Нови осум наслови ве чекаат во Библиотеката

Posted by Milco Jovanoski in Нови книги 20 Jan 2021

20 јануари, 2021 г. 

Оваа среда ви ги предлагаме за читање следните наслови:

„Новиот сопруг“ од Д. Џ Палмер,  „Триптих“ Карин Слотер  и „Патниците“ од Џон Марис сите во издание на Сакам книги. Во одделот за издавање ги има и книгите од издавачот Култура:  „Царицата Катерина“ Елен Алпостен, „Невработена“ од Лиса Овенс, „Изгубениот ред“ од Стив Бери  и сликовниците за деца „Возила за помош и спасување“ и „Снежната кралица “ во издание на Просветно дело.

Пултот за позајмување книги во НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид работи од понеделник до петок од 8 и 30 д0 18 и 30 со пауза за Ковид дезинфекција од 13 до 13 и 30 часот.

Годишната членарина за ученици е 200 а за возрасни 300 денари.

НУ Библиотека