Каталози

Каталог на стари и ретки книги

Каталог на стари и ретки книги  - издаден 2019 г.  Издавач: НУ Библиотека „Григор Прличев“  За издавачот: Гордана Змејковска Уредник: м-р Мариче Боздоганова   Стручни соработнци: Гордана Змејковска, Христина Трпеска, Елизабета Бојчевска Книгата е финансирана од Министерство  за култура на Република Северна Македонија  Кликнете на линкот да ја видите содржината на каталогот: Retki knigi-printNEW

Поврзани вести

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?