Звучни записи

Интервју со Коста Фортомар – РОДНОКРАЈНИ АВТОРИ, АУДИО ЗАПИСИ 2010

НУ БИБЛИОТЕКА „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“ – ОХРИД „РОДНОКРАЈНИ АВТОРИ“ - АУДИО ЗАПИСИ 2010 ПРОЕКТ ФИНАНСИРАН ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА Носител на проектот: Елена Долоска Автор на проектот: Милчо Јованоски Дизајн: Ристе Секулоски За издавачот : Тоде Илиевски Јули, 2010 Објавено на YOU TUBE НА 3.6. 2020

„Гоце Делчев“ Ванчо Николески – втор дел

НУ БИБЛИОТЕКА „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“ ОХРИД Проект: „Звучна библиотека“ финансиран од Министерство за култура РМ. Oктомври 2016 Носител на проектот: Елена Долоска Уредник на проектот: Милчо Јованоски Соработник - наратор: Сузана Стојкоска За издавачот: Александра Белевска Обjaвено на You tube на 4.6. 2020

„Гoце Делчев“ Ванчо Николески – прв дел

НУ БИБЛИОТЕКА „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“ ОХРИД Проект: „Звучна библиотека“ финансиран од Министерство за култура РМ. Октомври 2016 Носител на проектот: Елена Долоска Уредник на проектот: Милчо Јованоски Соработник - наратор: Сузана Стојкоска За издавачот: Александра Белевска Објавено на You tube на 4.6. 2020

Интервју со Видое Видически- РОДНОКРАЈНИ АВТОРИ АУДИО ЗАПИСИ 2010

НУ БИБЛИОТЕКА „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“ – ОХРИД „РОДНОКРАЈНИ АВТОРИ“ - АУДИО ЗАПИСИ 2010 ПРОЕКТ ФИНАНСИРАН ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА Носител на проектот: Елена Долоска Автор на проектот: Милчо Јованоски Дизајн: Ристе Секулоски За издавачот : Тоде Илиевски Јули, 2010 Објавено на YOU TUBE НА 3.6. 2020

Автобиографија Григор Прличев

НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид Проект финансиран од Министерство за култура ЗВУЧНА БИБЛИОТЕКА, ОКТОМВРИ 2016 Носител на проектот: Елена Долоска Уредник на проектот: м-р Милчо Јованоски Соработник - наратор: Елена Долоска За издавачот: Александра Белевска  Објавено на You Tube на 3.6.2020

Интервју со академик Милан Ѓурчинов

Проект: Роднокрајни автори - НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид Кликнете на линкот - ќе ве одведе на нашиот You tube канал:  https://www.youtube.com/watch?v=AdLm2tubKqQ ФИНАНСИРАН ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА Аудио записи Автор: Милчо Јованоски Носител на проектот: Елена Долоска За издавачот: Александра Белевска Октомври 2012 Објавено на 31 мај, 2020

Поврзани вести

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?