Книги чиј издавач е библиотеката

Библиотеката како медиум за комуникација

БИБЛИОТЕКАТА КАКО МЕДИУМ ЗА  КОМУНИКАЦИЈA Издавач:  НУ-Библиотека „Григор Прличев“, Охрид За издавачот:  Гордана Змејковска Автор: м-р Мариче Боздоганова Рецензент: д-р Наде Караџоска Лектор: м-р Милчо Јованоски Книгата е финансирана од Министерство  за култура на Република Северна Македонија  Кликнете на линкот да ја видите содржината на каталогот: Мариче-Боздоганова-Библиотеката како...

Поврзани вести

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?