Осум нови наслови – осум нови возбудливи приказни

Осум нови наслови – осум нови возбудливи приказни

Posted by Milco Jovanoski in Нови книги 26 Aug 2021

26 август, 2021 г. 

Оваа недела ви предлагаме да прочитате нови книги од издавачот „Сакам книги“.

Побарајте ги: „Војводата и јас“ од Џулија Квин и „Длабоко во темнината“ од Ен Лорет Вајт.

На прочит ви ги нудиме и „Еден незаборавен Божик“ од Лиса Клејпас и „Некој близок“ од Кара Хантер.

Во оваа неделна понуда имаме и две книги од авторот Себастијан Фицек. Тоа се романите: Страв од летање на 7А “ и „ На пат кон дома“.

На прочит ви ги нудиме и следните два наслови: „Искра надеж“ и „ Шума на спомените“ од Сем Лојд.

Работното време на НУ Библиотека „Григор Прличев“ со читатели е од 8 и 30 до 16.00 часот секој работен ден. Годишната членарина за возрасни е 300 а за деца – ученици 200 денари.

НУ Библиотека