„Ако не успевате да уживате во една иста книга одново и одново, тогаш не постои потреба да читате воопшто“ – Оскар Валјд

„Ако не успевате да уживате во една иста книга одново и одново, тогаш не постои потреба да читате воопшто“ – Оскар Валјд

Posted by Milco Jovanoski in Острилка 16 Nov 2020