„За да можеш да пишуваш за животот, прво мора да го живееш.“- Хемингвеј

„За да можеш да пишуваш за животот, прво мора да го живееш.“- Хемингвеј

Posted by Milco Jovanoski in Острилка 12 Oct 2020