Промовирана стихозбирката „Љубов“ одново љубовта беше на пиедесталот

Промовирана стихозбирката „Љубов“ одново љубовта беше на пиедесталот

Posted by Milco Jovanoski in Актуелно 06 Jun 2022
6 јуни,2022 г. 
Во саботата на  4 јуни во Прличевата одаја во НУ Библиотека “Григор Прличев”- Охрид беше  промовираше книгата “Љубов” од група автори издадена од Националната установа Библиотека “Григор Прличев ” од Охрид, подржана од МаБиХ Македонија и Вера М Самарјанин.Настанот беше збогатен со музички изведби на доајенот на македонската песна, Драган Мијалковски.
НУ Библиотека