Од понеделник во нашата библиотека Саем на книгата од издавачот Матица македонска

Од понеделник во нашата библиотека Саем на книгата од издавачот Матица македонска

Posted by Milco Jovanoski in Актуелно 08 Apr 2022
САЕМ НА КНИГА НА МАТИЦА МАКЕДОНСКА ВО ОХРИД
Во просториите на НУ Библиотека „Григор Прличев“од понеделник до петок ( 11.04 – 15.04 ) 2022 г.
Работно време: 11.00 – 17.00ч.
НАША Е ПОКАНАТА И ПРОСТОРОТ, КНИГИТЕ ОД ИЗДАВАЧОТ МАТИЦА, А ПРОДАЖБАТА Е НА КНИЖАРНИЦА ПРОСВЕТА ОД ОХРИД.
Повелете!
НУ Библиотека