Конкурс за најдобра Новогодишна или Божикна порака инспирирана од светот на книгите.

Конкурс за најдобра Новогодишна или Божикна порака инспирирана од светот на книгите.

Posted by Milco Jovanoski in Актуелно 27 Dec 2021

27 декември, 2021 г. 

Календарски полека си заминуваа оваа стара 2021 година.

Со желби за дружба со книгите и во наредната 2022 година НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид објавува КОНКУРС за најдобра Новогодишна или Божикна порака инспирирана од светот на книгите.Тројца учесници ќе бидат наградени со книги од продукција на Библиотеката и од донации.

Вашата порака треба да ја испратите на електронската пошта:  serdar_ohrid@yahoo.com или да ја поставите на нашата фејсбук страница:

https://www.facebook.com/bibliotekaohrid

Конкурсот е отворен од 27 декември до 9 јануари 2022 година.

Среќни празници!