Во понудата на Библиотеката уште осум нови наслови

Во понудата на Библиотеката уште осум нови наслови

Posted by Milco Jovanoski in Нови книги 18 Aug 2021

18 август, 2021 г.

Од континуираната набавка на нови интересни наслови во нашата НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид оваа среда ви ги претставуваме следните наслови:

Собата на пеперутката од Лусинда Рајли и Вртелешка од Зорана Шулц обете во издание на Матица македонска.

Од издавачот Сакам книги во неделната понуда е романот Јужњакот со сини очи од Лиса Клејпас. Нечесна игра од Верица Митева е во издание на Харт Букс Паблишер.

Следните четири наслови се во издание на Антолог:

Виенски гамбит од Анде Јанков, Во градината на ѕверот Лејла Силмани, Повикот на кукавицата од Роберт Галбрајт и Брит – Мари беше тука од Фредерик Бакман.

Пултот за издавање до почетокот на септември работи од понеделник до петок од 8 и 30 до 16.00 часот.

Ве потсетуваме дека годишната членарина за возрасни е 300 а за деца 200 денари.

НУ Библиотека