„Верувајте им на книгите. Тие се тивки кога има потреба, а гласни кога треба да ви го откријат светот што сте го барале.“ – Непознат автор

„Верувајте им на книгите. Тие се тивки кога има потреба, а гласни кога треба да ви го откријат светот што сте го барале.“ – Непознат автор

Posted by Milco Jovanoski in Острилка 22 Jan 2021