Нов месец – нови книги во Библиотеката

Нов месец – нови книги во Библиотеката

Posted by Milco Jovanoski in Нови книги 02 Dec 2020

2 декември, 2020 г. 

Во првиот избор од нови книги овој декември доминираат македонските автори. Уште од денес на пултот за издавање во НУ Библиотека „Григор Прличев“ можете да ги побарате следните изданија:

„Лето во кое те нема“ од Петар Андоновски, „Погорелци“ од Владимир Плавевски, „Фантомско стапало“ од Блаже Миневски, „Ѓаволска наметка“ од Љубомир Јованоски, „Пропаст“ Владимир Зарев, „Сакам , значи постојам“ од Ана Јовковска, „Хомо Деус“ Јувал Харари Ноа и „Кандидатот“ од К. Мирон Изаксон.

НУ Библиотека