ПЕТ ЧЕКОРИ ДО СРЕЌАТА : Зборувај помалку ,ЧИТАЈ повеќе Суди помалку, ЧИТАЈ повеќе Жали се помалку, ЧИТАЈ повеќе Стравувај помалку ЧИТАЈ повеќе Мрази помалку, ЧИТАЈ повеќе

ПЕТ ЧЕКОРИ ДО СРЕЌАТА : Зборувај помалку ,ЧИТАЈ повеќе Суди помалку, ЧИТАЈ повеќе Жали се помалку, ЧИТАЈ повеќе Стравувај помалку ЧИТАЈ повеќе Мрази помалку, ЧИТАЈ повеќе

Posted by Milco Jovanoski in Uncategorized, Острилка 10 Nov 2020