Преку рубриката Огледало директен контакт  со  Вас

Преку рубриката Огледало директен контакт  со  Вас

Posted by Milco Jovanoski in Огледало 29 Aug 2020

27 август, 2020 г.

Почитувани читатели, наши членови и Вие кои наскоро ќе бидете тоа или сте само наши проследувачи, НУ Библиотека „Григор Прличев“ одлучи преку рубриката Огледало да оствари директен контакт  со  Вас .

Ви оставаме простор за Ваши објави од типот: Препорака за прочитана книга, ваш осврт во однос на писател, дело  и слично…

Секако ги чекаме и Вашиите литературни обиди: поезија и проза кои доколку ги исполнуваат основните критиериуми ќе ги објавиме во рубриката.

Поезијата или прозата треба да се напишани на компјутер и како документ испратени на е – поштата:

biblioteka_ohrid@yahoo.com

Ви благодариме и се радуваме на соработката, со надеж дека ќе бииде исклучително плодна.

Библиотека Охрид