Нови наслови во Библиотеката – мај 2020

Нови наслови во Библиотеката – мај 2020

Posted by Milco Jovanoski in Нови книги 26 May 2020

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Врева на долниот кат” – Линвуд Баркли
 • “Среќата е онаму каде што си ти” – Мари Форс
 • “Сенка” – Ларш Кеплер
 • “Ти треба само љубов” – Мари Форс
 • “Љубовното писмо” – Лусинда Рајли
 • “Оправдана љубов” – Франсин Риверс
 • “Хирургот” – Тес Геритсен
 • “Играта на шепнувачот” – Донато Каризи
 • “Сложувалка на мојот живот” – Луси Дилон
 • “Младите стихови на стариот поет” – Гето Руди
 • “Полиана” – Еленор Х. Портер
 • “На погрешната страна” – Пајо Авировиќ
 • “Ѕвезда Мрак” – Билјана С. Црвенковска