Три дена Саем на книгата – дојдете, видете, купете

Три дена Саем на книгата – дојдете, видете, купете

Posted by Milco Jovanoski in Актуелно 27 Mar 2022

27 март, 2022 г. 

Од 29 до 31 март, ( вторник, среда и четврток) НУ Библиотека „Григор Прличев“ организира сопствен саем на книги.

Читателите ќе можат да одберат  книги од проектите на Министерството за култура и Владата: 130 тома македонска книжевност ,  Врвови на светската филозофија, историја и психологија со психоанализа, Ѕвезди на светската книжевност а направен е и избор од книги за продажба од сопствената продукција на Библиотеката.

Саемот за посета сите три дена ќе биде отворен во времето од 10 .00 до 18.00 часот. Дојдете и збогатете ги вашите Библиотеки со дела со трајни вредности а со купувањето на овие изданија ќе го поддржите и развојот на Библиотеката.

Продажба на книги

 

Ви благодариме!

НУ Библиотека Охрид