Еднодневен саем на книгата со издавачот САКАМ КНИГИ во нашата Библиотека

Еднодневен саем на книгата со издавачот САКАМ КНИГИ во нашата Библиотека

Posted by Milco Jovanoski in Актуелно 25 Feb 2022

25 февруари, 2022 г.

Ни причинува задоволство да го најавиме првиот од неколкуте саеми со разни македонски издавачи што оваа 2022 ќе треба да се случат во нашата НУ Библиотека ГРИГОР ПРЛИЧЕВ – Охрид.

Драги читатели повелете да се дружиме. По саемски цени да ја купите книгата која сте сакале да ја имате.

Наша заложба ќе биде почесто врвните македонски издавачи да дојдат кај нас во Охрид.

Саемот на 4 март ќе биде отворен од 9 до 18 часот со почитување на сите здравствени протоколи за Ковид -19.

Ве очекуваме!

НУ Библиотека