И во Новата 2022 бидете со нас

И во Новата 2022 бидете со нас

Posted by Milco Jovanoski in Актуелно 30 Dec 2021

31 декември, 2021 г. 

“Утре е првата празна страница на книгата од 365 страници. Напиши ја добро. “- Бред Пејсли

“Приближувајте се кон новата година со решеност да ги најдете можностите скриени во секој нов ден.” – Мајкл Џоузефсон

“Напиши во срцето свое, дека секој ден е најдобриот ден во годината.” – Ралф Емерсон

“Иако никој не може да се врати и да направи сосема нов старт, секој може да започне отсега и да направи сосема нов крај” – Карл Бред

“Еднаш годишно одете некаде, каде што никогаш не сте биле порано.” – Далај Лама

“Јас одам полека, но никогаш не одам назад.” – Абрахам Линколн

“За да ви донесе новата година нешто ново, направете потег, како пеперутката која го раскинува кожурецот! Раздвижи се! “- Мехмет Мурат Илда

НУ Библиотека