Утре НУ Библиотека „ГригорПрличев“ ќе спроведе дезинфекција и дератизација

Утре НУ Библиотека „ГригорПрличев“ ќе спроведе дезинфекција и дератизација

Posted by Milco Jovanoski in Актуелно 01 Apr 2021

1 април, 2021 г. 

Во рамките на преземањата за превентивна заштита на здравјето на вработените и на корисниците  на услугите НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид утре – петок ќе  спроведе дезинфекција и дератизација на работниот простор.

Оваа превентивна активност ќе ја спроведе Екипа на Центарот за јавно здравје од Охрид.

Од Библиотеката ја информираат јавноста и читателите дека утре Библиотеката ќе биде отворена од 8 и 30 до 12 часот.

НУ Библиотека