Читателите можат да комуницираат со Библиотеката и преку новата е – пошта

Читателите можат да комуницираат со Библиотеката и преку новата е – пошта

Posted by Milco Jovanoski in Актуелно 22 Jan 2021

22 јануари, 2021 г. 

За полесно да оствaрите контакт со колегите од Пултот за позајмување на книги од нашата библиотека отворена е нова е – адреса: prlicev_cobiss3@yahoo.com

Ќе можете да прашате за насловите што сакате да ги прочитате .

НУ „Григор Прличев“ – Охрид работи од понеделник до петок од 8 и 30 до 18 и 30 ч.  Пауза за дезинфекција од 13. 00 до 13 и 30 ч.

Годишната членарина за деца е 200 а за возрасни 300 денари.

НУ Библиотека „Григор Прличев“ Ви благодари за довербата и соработката.