Нови наслови во нашата Библиотека

Нови наслови во нашата Библиотека

Posted by Milco Jovanoski in Нови книги 28 Oct 2020

28 октомври, 2020 г. 

Во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид  речиси секојдневно стигнуваат нови книги од разни области. Колегите ги обработуваат и континуирано ги ставаат на листата на достапни книги во библиотеката.

Од денеска кај нас ќе можете да ги позјамите за читање следните наслови: „Мадам Кири“ од Ева Кири, „Жената од кабината  бр. 10“ од Рут Веар, „Кога мажот ја сака жената “ од Клод Стајнер, „Маријана“ од Сузан Kрисли , „Трагајќи по неа“ од Лиса Гарднер, „Во окото на лифтовите“ Линвуд  Баркли,  „Игра на лагите“ од Рут Веар и „Ерагон“ од Кристофер Паолини.  Toa се наслови од најновата продукција на издавачките куќи: Намапрес, Топер, Сакам книги, Магор и Матица Македонска.

Годишната членарина за возрасни е 300 а за деца 200 денари.

НУ Библиотека