Нови книги во Библиотеката

Нови книги во Библиотеката

Posted by Milco Jovanoski in Нови книги 13 Oct 2020

14 октомври, 2020 г. 

НУ Библиотека „Григор Прличев“ и оваа среда со нова понуда од девет книги кои можат од денеска и да се позајмат на пултот за издавање.

Се работи за изданија кои се популарни и релативно нови во македонската издавачка продукција.

Еве ги насловите:

„Полиана“ Еленор Х. Портер

„Мали огнови насекаде“ Инг Селест

„Точно на пладне“ Нора Робертс

„Магија“ Ронда Бирн

„Моќта“ Ронда Бирн

„Тајна“ Ронда Бирн

„Во една мрачна , мрачна шума“ Рут Веар

„Дали ме чекаш“ Гијом Мисо

„Фарма“

НУ Библиотека