„Сите добри книги имаат една заедничка работа: пореални се дури и од тоа ако навистина се случиле во реалноста“- Хемингвеј

„Сите добри книги имаат една заедничка работа: пореални се дури и од тоа ако навистина се случиле во реалноста“- Хемингвеј

Posted by Milco Jovanoski in Uncategorized 12 Oct 2020