Интервју со академик Милан Ѓурчинов

Интервју со академик Милан Ѓурчинов

Posted by Milco Jovanoski in Звучни записи 31 May 2020

Проект: Роднокрајни автори – НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид

Кликнете на линкот – ќе ве одведе на нашиот You tube канал: 

ФИНАНСИРАН ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА

Аудио записи Автор: Милчо Јованоски

Носител на проектот: Елена Долоска

За издавачот: Александра Белевска

Октомври 2012

Објавено на 31 мај, 2020