Нови книги во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид

Нови книги во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид

Posted by Milco Jovanoski in Нови книги 23 Sep 2020

23 септември 2020 г.

Оваа недела ви претставуваме уште девет нови изданија кои сите наши читатели ќе можат да ги побараат и да ги прочитаат во нашата библиотека. Се работи за следните наслови и автори:

 

„Македонски волнени времиња“ Катица Ќулафкова

„Најдолгиот век на империјата“ Илбер Ортали

„Напишано со тебе“ Али Мартинез

„Напишано со каење“ Али Мартинез

„Кралски кафез“ # 3 Викторија Авeјард

„ Црвена кралица“Викторија Авeјард

„Стаклен меч“ Викторија Авeјард

„Жив мртовец“ Шерол Болтон

„Аутопсија на љубовта“ Моџо Килингтон