×

Преведи ја страницата

Прашај го библиотекарот

Доколку имате прашање до библиотекарите на НУ Библиотека Охрид, пратете имејл на следнава адреса:  biblioteka_ohrid@yahoo.com

Исто така можете да го пополните формулатор подолу.

Вашето име и презиме *

Вашиот имејл *

Наслов на пораката

Вашата порака