×

Преведи ја страницата

Oдбележан спомен од 30-годишнината од смртта на роднокрајниот автор Ристо Јованоски

22 февруари 2018

Денес во просториите на НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид беше одбележан спомен од 30-годишнината од смртта на роднокрајниот автор Ристо Јованоски. За неговиот живот и дело говореа професор Смиле Наумоски и Тоде Илиески.