×

Преведи ја страницата

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид одржа претставување на поетот Славе Ѓорѓо Димоски со неговата најнова книга за деца и млади “Збороигри 2”

09 мај 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид одржа претставување на поетот Славе Ѓорѓо Димоски со неговата најнова книга за деца и млади “Збороигри 2” која има значење на вреден прилог што го шири просторот за детската мечта, а крајниот резултат значи знаење стекнато низ игра и забава. Тоа е потврда за успехот на писателот и за задоволството кај читателот.