×

Преведи ја страницата

Промоција на романот “Доилката” од Лилјана Пандева

28 јули 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид организира промоција на романот “Доилката” од Лилјана Пандева.
Промоцијата е закажана на ден 04.08.2017 (петок) во 20:00 часот во Прличевата одаја при НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид.

Промоција на роман "Доилката"