×

Преведи ја страницата

Промоција на романот „Бел демон“ од Славко Илоски во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид

13 септември 2018

Во организација на НУ Библиотека „Григор Прличев“ утре – (14.09.2018) петок во 12 часот во „Прличевата одаја“ ќе биде промовиран  романот „Бел демон“ од Славко Илоски од Струга.

Според промоторот  – писателот Тоде Илиески, се работи за успешна  дебитантска објава на Илоски од жанрот – хорор, ретко застапен на овие простори.

Романот „Бел демон“е приказна за темната страна на животот и за лавиринтот од кој тешко се излегува.

Роман "Бел демон"