×

Преведи ја страницата

Промоција на книгата со брзозборки “Збороигри2” од Славе Ѓорѓо Димоски

2 април 2018

Во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид на 3 април (вторник) во 11:00 часот ќе се одржи промоција на книгата за деца со брзозборки “Збороигри2” од Славе Ѓорѓо Димоски.
За книгата ќе зборува Мите Стефоски, а стиховите ќе ги интерпретираат Маја Мојсова и Марина Димоска.

ЗбороИгри2