×

Преведи ја страницата

Промоција на книгата “Разбој во времето” од Мирко Томовски во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид

25 јуни 2018

Утре, 26.06.2018 година (вторник) во 18:00 часот во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид ќе се одржи промоција на книгата “Разбој во времето” од Мирко Томовски.

Промотори: Тоде Илиевски и Зоран Јакимоски.

Интерпретатор: Марина Икономова-Шокева.

razboj vo vremeto