×

Преведи ја страницата

Промоција на книгата „Јатките на загатките“ од Тоде Илиевски

24 јануари 2018

Во рамките на своите активности НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид на 25.01.2018 година во 11.00 часот за своите најмлади корисници ќе има промоција на книгата „Јатките на загатките“ од Тоде Илиевски.

Јатките на загатките од Тоде Илиевски