×

Преведи ја страницата

Продолжува соработката на Библиотеката со ЕУ Институтот од Скопје

11 февруари, 2020 г. 

На 13 и 27 февруари во нашата библиотека ќе се одрежат бесплатни обуки  на тема: Финансиска едукација во соработка со ЕУ Институтот од Скопје.

85142257_191088645595805_4744762942984028160_n

Всушност, тоа се обуки за мудро управување со лични финансии и инвестициски фондови. Двете обуки почнуваат во 18 часот.