×

Преведи ја страницата

Посета на ученици од ОУ од општина Охрид по повод месецот на книгата во просториите на НУ Библиотека „Григор Прличев“ и средба со роднокрајниот автор Смиле Наумоски – Брсјак.

27 октомври

Посета на ученици од ОУ од општина Охрид- по повод месецот на книгата- во просториите на НУ-Библиотека „Григор Прличев“ и средба со роднокрајниот автор Смиле Наумоски- Брсјак. Отворен разговор со писателот за неговиото творештво и неговиот најнов роман „Новиот ден“.