×

Преведи ја страницата

По повод месецот на книгата на 26.10.2017 посета на учениците од 3-то одд. со своите наставници од ОУ „Братство Единство“ – Охрид на НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид

26 октомври

По повод месецот на книгата на 26.10.2017 посета на учениците од 3-то одд. со своите наставници од ОУ „Братство Единство“ – Охрид на НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид. При посетата учениците имаа можност да се запознаат со библиотеката и услугите што таа ги нуди. На нивните интересни прашања добиваа одговори од вработените во библиотеката.