×

Преведи ја страницата

Отворена изложбата на масонски книги и промоција на книгата “Масонски степени” од авторот Проф. д-р Миле Миќуновиќ

13 октомври 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид ја отвори изложбата на масонски книги и ја промовира книгата “Масонски степени” од авторот Проф. д-р Миле Миќуновиќ.
Изложбата ќе биде отворена до 18.10.2017.