×

Преведи ја страницата

Одбележан Светскиот ден на поезијата во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид

23 март 2018

Одбележан Светскиот ден на поезијата во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид со поетско читање на кои зедоа учество роднокрајните авторки.