×

Преведи ја страницата

Од промоцијата на стихозбирката “Во прегратката на сните” од Дамир Марас од Хрватска

5 декември

Од промоцијата на стихозбирката “Во прегратката на сните” од Дамир Марас од Хрватска НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид организираше промоција на стихозбирката “Во прегратката на сните” на Дамир Марас од Хрватска. Еве неколку фотографии кои го одбележаа настанот: