×

Преведи ја страницата

Од денеска до петок Саем на книгата во Охрид – попуст до 50%

5 ноември 2018

Книгите наместени, понудата е голема над 200 наслови и над 1000 книги Ве очекуваат во Прличевата одаја на НУ Библиотека  „Григор Прличев“ во Охрид каде во соработка со „Матица Македонска“ започнува Саемот на книгата.

Во Месецот на книгата од денеска понеделник до петок од 10:30 до 15 часот Ве очекува голем саемски попуст дури до 50 %.

Ние сме тука, Ве очекуваме да ни се придружите.

САЕМ НА КНИГАТА ВО ОХРИД