×

Преведи ја страницата

Креативна работилница за деца по повод 8ми март

8 март 2017

Во библиотека „Григор Прличев“ – Охрид, во соработка со Почесниот конзулат на Руската федерација се одржа креативна работилница за деца, посветена на празникот 8ми март на која децата од основните училишта изработија честитки за своите најблиски.