×

Преведи ја страницата

Интересот за книгата наметна проширување на терминот на Саемот на книгата во Охрид

7 ноември 2018

НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид известува дека поради големиот интерес на читателите Саемот на книгата утре (четврток) и задутре (петок)  ќе биде отворен од 10 до 18 часот. Љубителите на книгата саемот ќе можат да го посетат и во сабота од 10 до 14 часот.

Од понеделникот во „Прличевата одаја“ на НУ Библиотека „Григор Прличев“ во соработка со издавачката куќа „Матица македонска“ се одржува саем на кој лектири и белетристика може да се купи на попуст до 50 %.

Интересот за книгата наметна проширување на терминот на Саемот на книгата во Охрид