×

Преведи ја страницата

Промоција на двојазичната книга “Соѕвездие” / “Сазвежђе” во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид

2 јули 2018

соsвездие

На 5 јули 2018 година (четврток) во 19:00 часот ќе се одржи промоција на двојазичната книга “Соѕвездие” / “Сазвежђе” во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид.
Издавачи на книгата се Културниот центар “Бран” од Струга и Клубот на писателите “Седумка” од Франкфурт на Мајна, Германија.
Воведничари ќе бидат Петко Шипинкаровски и Љубиша Симиќ. 
Промотор е Проф. др. Христо Петрески, а модератор – Тоде Илиевски.