×

Преведи ја страницата

Литературна вечер со писателот Милан Николиќ Изано во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид

25 јануари 2018

На 26 јануари 2018 год. (петок) со почеток во 17.00 часот ќе се одржи литературна вечер со писателот Милан Николиќ Изано во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид. 

Литературна вечер со писателот Милан Николиќ Изано во НУ Библиотека "Григор Прличев" - Охрид