×

Преведи ја страницата

Фотографии од одржаната промоција на збирките поезија “Задачите се зададени” и “Официјални документи за нас” од Зоран Јакимоски

25 декември 2017

Фотографии од одржаната промоција на збирките поезија “Задачите се зададени” и “Официјални документи за нас” од Зоран Јакимоски во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид.