×

Преведи ја страницата

Фотографии од одржаната креативна работилница за деца, посветена на Новогодишните и Божиќните празници

29 декември 2017

Фотографии од одржаната креативна работилница за деца, посветена на Новогодишните и Божиќните празници во соработка со Почесниот конзулат на Руската Федерациjа и НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид.