×

Преведи ја страницата

Контакт

Седиштето на Библиотеката е во Охрид на ул. „Македонски просветители“ бр. 2

Имејл адреса: biblioteka_ohrid@yahoo.com

Контакт: 046/264-838 и 046/262-064

Работно време: 8:30 – 19:00 од понеделник до петок.

Директор: Гордана Змејковска

Формулар за контакт

Вашето име и презиме *

Вашиот имејл *

Наслов на пораката

Вашата порака