×

Преведи ја страницата

Галерија

« Назад во галерија

Ученици од ОУ „Св.Наум Охридски“ од Пештани, Тпејца и Елшани во соработка со Почесниот Конзулат на Руската федерација и нашата библиотека правеа честитки за Денот на жената