×

Преведи ја страницата

Галерија

« Назад во галерија

Реализирана средба на НУ Библиотека "Григор Прличев" - Охрид со учениците од ОУ Братство и Единство по повод месецот на книгата - литературно читање со избор од македонска и светска поезија